Ledvinový čaj - recenze

Název produktu: Orthosyphonus staminate leaves (Folia Orthosiphoni) t

Farmakologický účinek:
Diuretický a antispasmodický prostředek (zmírňující křeče).

Indikace pro použití:
Jako diuretikum (diuretikum) pro onemocnění ledvin, edém na základě selhání oběhu; s cholecystitidou (zánět žlučníku) jako mírný antispasmodický prostředek (zmírňující spazmy).

Způsob použití:
Užívá se jako infuze (3,5 g listů nebo 1/2 brikety na 200 g vařící vody) ve formě poloviny sklenice 1-2 krát denně po dobu 20-30 minut před jídlem.

Formulář vydání:
V lepenkových krabicích po 50 g; v briketách o hmotnosti 6 g.

Podmínky skladování:
Na suchém, dobře větraném místě.

Volitelné:
Obsahují triterpenové saponiny, glykosid ortocyfonin, 5-6% taninů.

Pozor!
Než začnete lék Ortosifon užívat, poraďte se se svým lékařem. Tento návod k použití je poskytován zdarma a je určen výhradně pro informaci. Další informace naleznete v anotacích výrobce.

Ortosiphon ledvinového čaje (sběr)

Dobrý doplněk v boji s otoky a cystitidou

Zjistil jsem o vytrvalosti orthosiphon během těhotenství, když se v posledním trimestru začaly objevovat otoky nohou a rukou. S cílem odstranit přebytečnou tekutinu z těla mě gynekolog vedoucí těhotenství poslal do léčebny. Už jsem si vzal "Kanefron". Lékař v nemocnici, kromě kapátků s magnesií (fla.rf / Medicine / Magnesia_Sulfate_ (Magnesia) / Reviews / 7454203), předepsal diuretický čaj, jehož jméno jsem se tehdy naučil. Ne, opravdu jsem neslyšela o takové rostlině jako ortosyfonu a ještě více o jejím účinku.

Obecně lékař předepsal 3 filtrační sáčky denně. Každý pytel se samozřejmě vaří jednou. Metoda svařování je triviální: nalijte vařící vodu do sklenice s vakem a vyčkejte nejméně 15 minut. Mám rád čaj střední teploty, protože jsem se odvar v 30-40 minut. Ve večerních hodinách se vařila denní dávka a ráno, bez toho, aby se vynořila z postele, byla první věc pití vývaru.

Chuť ledvinového čaje je docela přijatelná. Snad amatér, ale líbí se mi to. Mám rád bylinné čaje, zejména ty, kde není žádný sladký prvek, jako je kořen lékořice (brrrr!). Pijte v radosti. Vzpomínám si, že tři sklenky během dne se v mém regulovaném režimu pití pily.

O nejdůležitější věci - účinek. Z mé osobní zkušenosti, orthosyphonus staminate nelze nazvat všelékem na edém, zejména ty velké. Při komplexním ošetření působí harmonicky spolu s „Cananephronem“ a přísným pitným režimem: existuje nutkání k močení, ale jen tak, aby bez konce „jede na záchod“, jak tomu bylo u magnézie, ne. Všechno je mírné. Edemas spal, ale to byl hlavní úspěch kapátků síranu hořečnatého. Po propuštění z denní nemocnice jsem nějakou dobu pokračoval v pití ledvinového čaje. Dva balíčky pily přesně. Pak bylo nutné přestat, protože déle než 3 týdny se nedoporučuje takový čaj zneužívat. Renální čaj nějakou dobu podporoval průběh léčby magnézií: otok byl minimální.

Během exacerbace cystitidy jsem několikrát pil čaj z ledvin. Dobrý, dobrý, příjemný nápoj, který, jak se mi zdálo, zmírnil mé utrpení. Jako nezávislý prostředek v mých případech je však čaj stále slabý.

Balení orthosyphon staminate stojí kolem 50 rublů - vůbec ne drahé. Pokud specialista doporučuje takový odvar - poslouchejte doporučení. Očividně nebude nadbytečná.

Ortosifona staminate (ledvinový čaj) listy

Popis k 24.4.2015

  • Latinský název: Orthosiphonis staminei folia
  • Kód ATX: C03BX
  • Aktivní složka: Orthophhon staminate leaves (Orthosiphonis staminei folia)
  • Výrobce: Lek C +, Ivan-Chai ZAO, Lenmedsnab LLC, St.-Medifarm ZAO, Krasnogorskleredstva, Fitofarm PKF, Zdravotnická společnost, Farmaceutický závod Krasnodar (Rusko)

Složení

Orthosiphon ledvinový čaj obsahuje tyčinky v orthophifhon.

Formulář vydání

Nástroj se prodává v baleních, ve kterých jsou umístěny filtrační sáčky.

Farmakologický účinek

Lék má mírné diuretické, antispasmodické a choleretické vlastnosti. Pomáhá zvyšovat sekreční aktivitu žaludeční sliznice. Diuretický účinek je doprovázen uvolňováním kyseliny močové a močoviny močí.

Farmakodynamika a farmakokinetika

Orthophhon staminate (ledvinový čaj) je populárně nazvaný kočičí vousy. Je to stálezelený keř. Mladé výhonky a listy, které tvoří čaj, zahrnují triterpenové saponiny, glykosid orthocyphonin, alkaloidy, beta-sitosterol, flavonoidy, draselné soli, taniny a některé organické kyseliny.

Tento nástroj se vyznačuje výrazným diuretickým účinkem. Přispívá k tomu, že s močí z těla se vylučují chloridy, kyselina močová a močovina. Při použití čajové alkalizace dochází k moči. Kromě toho má léčivo vliv na orgány hladkého svalstva jako antispastikum, zvyšuje sekreci žluči a aktivuje sekreční aktivitu žaludku. Čaj má také uklidňující účinek.

Je prokázáno, že lék pomáhá zvýšit průtok krve ledvinami, normalizuje práci tubulů a zvyšuje glomerulární filtraci. To usnadňuje vypouštění písku a kamenů z orgánů vylučovacího systému.

Někdy se tento lék používá k urychlení eliminace olova z těla.

Zvláště příznivé výsledky v případě kardiovaskulárních onemocnění jsou pozorovány, když je ledvinový čaj kombinován se srdečními glykosidy.

U pacientů s cholecystitidou a cholelitiázou pomáhá lék normalizovat celkový stav. Snižuje počet leukocytů v žluči a hlenu. Kromě toho tento nástroj zvyšuje produkci žaludeční šťávy a hladinu volné kyseliny chlorovodíkové v těle.

Indikace pro použití

V podstatě se tento lék používá ve formě infuze jako diuretikum.

Může být předepsán v případě akutních a chronických onemocnění ledvin, které jsou doprovázeny edémem, uremií, albuminurií. Léčivo se navíc používá pro glomerulonefritidu, diatézu kyseliny močové, aterosklerózu, srdeční selhání (které je doprovázeno edémem a renální dysfunkcí), hypertenzi, cholecystitidu, uretritidu, žlučové kamenné onemocnění, onemocnění ledvinového kamene, akutní ekzémy, závaží, průtok lidské krve, lidský vývoj, onemocnění lidských žlučových kamenů, akutní ekzémy, cystitidu, lidský rozvoj, lidský rozvoj, lidský rozvoj, lidský rozvoj, lidský srdeční selhání, lidský rozvoj, lidský vývoj, hysteromyne artritidy.

Kontraindikace pro ledvinový čaj

Známé kontraindikace ledvinového čaje:

  • negativní reakce na složky léčiva;
  • věku do 12 let.

Tento nástroj je také nežádoucí použít pro hypotenzi, hyperkyselinu žaludku, žaludeční vřed s vysokou kyselostí.

Vedlejší účinky

Stamino (ledvinový čaj) ortosiponové listy s individuální intolerancí mohou způsobit alergické reakce.

Návod k použití sáčků na ledviny (způsob a dávkování)

Instrukce pro ledvinový čaj v sáčcích říká, že jeden filtrový sáček by měl být umístěn do smaltované nebo skleněné misky, nalijte vařící vodu (asi půl šálku), přikryjte víčkem a nechte čtvrt hodiny, občas stiskněte sáček lžící. Po 15 minutách se vak vyždímá. Výsledná infuze se zředí čistou vodou na 100 ml.

Droga je opilá ve formě tepla. Doporučuje se trochu otřást. Vezměte půl šálku 2x denně asi 20-30 minut před jídlem. Trvání léčby je 2-3 týdny. Léčbu můžete opakovat po konzultaci s odborníkem.

Předávkování

Stamino (ledvinový čaj) listy ortosiponů s předávkováním mohou způsobit bolest v oblasti jater, žaludku a ledvin. Užívání tohoto léku příliš mnoho se nedoporučuje.

Interakce

Je nežádoucí kombinovat lék s alkoholem.

Podmínky prodeje

Nástroj je povolen pro uvolnění OTC.

Podmínky skladování

Sáčky na čaj by měly být uchovávány na suchém a tmavém místě, měly by být chráněny před malými dětmi.

Doba použitelnosti

Maximální trvanlivost léku - 4 roky. Po této době jej nemůžete použít.

Stamino orthosiphon během těhotenství a kojení

Ledvinový čaj během těhotenství se používá v případě cystitidy, urolitiázy apod. Po mnoho let ji porodníci a gynekologové doporučují svým pacientům. To je účinný nástroj pro těhotné ženy, který vám umožní vyrovnat se s otoky nohou, sáčky pod očima a zlepšit celkový stav před porodem. Nedávno se však ukázalo, že ledvinový čaj během těhotenství a kojení je kontraindikován. A to vše proto, že pod tímto názvem začal prodávat různé směsi bylin, z nichž mnohé jsou v tomto období opravdu zakázány. Nicméně, orthosifhon staminate přímo během těhotenství a kojení je prospěšné pouze tehdy, pokud se používá podle návodu. Hlavní věc při nákupu je zajistit, že si nekupujete žádné jiné prostředky, které se také označují jako „ledvinový čaj“.

Ohlasy na Orthosiphon Stay

Recenze ledvinového čaje jsou obvykle pozitivní. Často jej doporučují odborníci. Obzvláště často můžete najít recenze o ledvinový čaj během těhotenství. Některé ženy si tento nástroj zaměňují s ostatními a kupují tyto léky, což naznačuje, že jsou v těhotenství kontraindikovány. Proto je velmi důležité zkontrolovat s lékárnou předem, který ledvinový čaj chcete koupit.

Při nežádoucích účincích jsou extrémně vzácně hlášeny přehledy orthosiphon staminate. Jestliže přípravek užíváte správně, neměly by se objevit nežádoucí účinky.

Cena ledvinového čaje, kde koupit

Cena ledvinového čaje v sáčcích (20 kusů v balení) je asi 60 rublů.

Ledvinový čaj z různých onemocnění: jak vařit a brát?

Ledvinový čaj je staminátový ortosyfon, rostlina, která také získala jméno "kočičí vous." S pečlivou pozorností k doporučením a kontraindikacím jej můžete úspěšně aplikovat jak na léčbu onemocnění močového systému, tak i na léčbu jiných onemocnění. Vzhledem ke svým mnoha příznivým vlastnostem je možné přípravek používat i během těhotenství.

Složení a užitečné vlastnosti

Stamino orthosiphon obsahuje následující látky:

  • organické kyseliny;
  • triterpenové saponiny;
  • taniny;
  • tanin;
  • glykosid orthocyphonin;
  • draselné soli;
  • alkaloidy;
  • bioflavonoidy;
  • beta sitosterol;
  • tuk (2–7%) a éterické oleje.

Tanin je tonická látka a organické kyseliny normalizují procesy trávení. Draselné soli regulují rovnováhu vody v těle, stimulují srdeční činnost, snižují opuch, zabraňují chronické únavě a podporují normální fungování měkkých tkání - mozku, svalů a krevních cév. Triterpenické saponiny mají sedativní, tonické a expektorační vlastnosti a beta-sitosterol snižuje cholesterol a je nezbytný pro prevenci rakoviny.

Ledvinový čaj má výrazný diuretický účinek. Vyvolává zvýšení hladiny močoviny, kyseliny močové a chloridů produkovaných v těle a také stimuluje vylučování žluči, která normalizuje gastrointestinální trakt a zajišťuje eliminaci škodlivých látek (například olova).

Použití kočičího vousu zlepšuje sekreční funkci sliznice žaludku a zvyšuje množství volné kyseliny chlorovodíkové, stejně jako snižuje obsah hlenu a leukocytů v žluči lidí trpících onemocněním hepatobiliárního systému.

Aktivně aplikovaný nástroj v urologii. Předepisuje se nejčastěji v případě onemocnění ledvin, což způsobuje výskyt edému, azotémie a zvýšení hladiny bílkovin v moči. V léčbě urolitiázy je také užitečný ledvinový čaj a pro záněty v orgánech močového systému (například cystitida a uretritida) je předepisován jako dezinfekční prostředek.

Ledvinový čaj se používá v případě oběhového selhání 2 a 3 stupně, hypertonické nefropatie, diabetu a dny. Během těhotenství je orthosiphon předepisován pro edém, pro preeklampsii a pyelonefritidu.

Někdy kojící matky předepisují lék na léčbu hypogalaktie.

Video: Výhody ortofyziologie

Metody pití ledvinového čaje

S pyelonefritidou

Nalijte 5 g suroviny se sklenicí horké vody a vařte na malém plynu po dobu 5 minut. Přípravek nechte působit 3 hodiny a poté filtrujte. Pijte nápoj dvakrát denně před jídlem na půl sklenice, průběh léčby je 30 dní.

S cystitidou, dnou, kameny a pískem v ledvinách

Trvejte ve sklenici vroucí vody 3 g trávy po dobu 20 minut, pak zfiltrujte kapalinu a nalijte horkou vodu, aby byl uveden do původního objemu. Vezměte lék dvakrát denně před jídlem na půl sklenice. Délka léčby je jeden měsíc, po uplynutí této doby je nutné přestávku na 6–8 týdnů a v případě potřeby postup opakovat.

S retencí moču a bolestí

Naplňte 1 polévkovou lžíci ortosiponu ve 250 ml studené vody po dobu 12 hodin a vypijte chladnou infuzi 2x denně, 200 ml. Průběh léčby je měsíc.

S vysokým tlakem

Vaříme 2 polévkové lžíce sušené byliny 400 ml vařící vody a vmícháme do termosky přes noc. Ráno přefiltrujte výsledný čaj a spotřebujte jej před jídlem 150 ml. Recepce pokračuje po dobu 30 dnů.

Se zánětem močového měchýře

Míchejte lžičku ortophiphone a bearberry listu, nalijte surovinu s 250 ml vody a nechte 10 hodin. Pijte výsledný lék se spolehlivě spoléhá na 2 šálky denně. Léčba by měla pokračovat 4–6 měsíců s intervalem 6 dnů měsíčně.

Pro onemocnění ledvin a močového měchýře

Lžíce lískových oříšků listy a lžička sušených kočičích vousů vaří sklenici vroucí vody. Trvejte na tom, že trvá asi hodinu a pak filtrujte. Vezměte výsledný nápoj 2-3 krát denně po půl sklenice 20 minut před jídlem. Průběh léčby je měsíc.

S cholecystitidou

Sklenici horké vody nalít lžíci suché ortosiphon a trvat na hodině. Hotový výrobek vypijte v půl sklenice, 2x denně po jídle. Kurz je 4 týdny, poté se doporučuje přestávku na 7 dní. Celková doba léčby je 4–6 měsíců.

Pro zlepšení krevního oběhu a otoků

Do smaltovaného kontejneru vložte 2-3 lžíce suché trávy a nalijte sklenici horké vody. Uzavřete nádobu víčkem a na parní lázeň položte 15 minut. Směs se pak vyluhuje po dobu 45 minut, odtéká a stlačuje. Doplňte vodou na 200 ml. Pijte produkt v teplé formě v půl sklenice před jídlem 3 krát denně. Pokračujte v přijímání během měsíce.

Pití čajových sáčků

1 filtrační sáček čaje vložte do skleněné nádoby a nalijte půl šálku vroucí vody. Trvejte na 15 minutách, stiskněte lžíci na sáčku, pak ji zmáčkněte. S převařenou vodou se objem nápoje upraví na 100 ml. Před použitím infuzní koktejl a pít půl hodiny před jídlem na půl sklenice 2-3 krát denně. Průběh terapie je 2-3 týdny.

Použití v průběhu těhotenství (z otoků, gestazy a pyelonefritidy)

Ženy během porodu se nedoporučují samy léčit. Specialista by měl určit léčebný cyklus, zejména proto, že ne každá kolekce je vhodná pro nastávající matky.

Kontraindikace a možné nepříznivé účinky

Přípravek nepoužívejte pro přecitlivělost a alergie, stejně jako pro děti do 12 let. Je nežádoucí užívat ledvinový čaj se zvýšenou kyselostí žaludku, vředem, hyperkyselinou a hypotenzí.

Nadměrné používání ortofosforu může poškodit organismus a zhoršit nemoc. Vlasy kočkovité šelmy by měly být používány jako pomůcka, nikoli jako hlavní způsob léčby. Ve spojení s léčbou léky tento produkt poskytne dobré výsledky.

Nedoporučuje se užívat ledvinový čaj v noci - protože se jedná o diuretikum, jeho působení může způsobit určité nepohodlí.

Recenze lidí, kteří používali ledvinový čaj

No, pila jsem otok. Ve skutečnosti nebude horší! Zatížení ledvin je větší, pokud jej nepijete, a tak naopak odstraní další zátěž. Přemýšlejte o tom, tento čaj má veškerou špínu, stejný písek. Mám vynechání a rotaci ledviny. A nic, všechno je v pořádku: když jsem poprvé otěhotněla, hodně jsem pila - všechno je v pořádku se mnou a dítětem.

Julia

https://www.babyblog.ru/community/post/living/1639424

V pokračování léčby cystitidy (a bohužel ho nezacházím poprvé) bych vám rád o takovém léku, jako je ortosiphon (jednoduchým způsobem, ledvinový čaj), řekl. Pokud jde o účinek, budete to okamžitě cítit, ujišťuji vás. Tak často toaleta (omlouvám se za podrobnosti) jsem nikdy běžel. Každou půlhodinu nebo hodinu jsem měl nejsilnější nutkání, aby vydržela žádná moč. Obecně platí, že zábavné období, co mohu říci... Na pozadí komplexní léčby furadoninem, příznaky cystitidy začaly odcházet. Kurz příjmu čaje je 2-3 týdny. Pila jsem v souladu s počtem sáčků - 20 dní (a celou dobu jsem běžela na záchod). Ale myšlenka, že ledviny a játra jsou očištěny, oh, jak teplá má duše. Obecně jsem spokojen s příjmem čaje, jsem rád, že se mi tentokrát podařilo zvládnout cystitidu s malou krví, abych tak řekl.

Zelenoglazoff

http://irecommend.ru/content/v-kompleksnoi-terapii-pri-tsistite-budet-poleznym-no-budte-gotovy-k-super-mochegonnomu-effek

Tento čaj jsem pil dvakrát denně! Pro chuť jsem přidal 1 lžičku cukru (bez ní nemůžu žít). Chuť je velmi příjemná, bylinná. Účinek čaje, jsem si všiml týden po 2 (to by mělo být opilý kurz po jmenování lékaře). Nohy mi přestaly bolet a otékat, a když došly tlakové pilulky, rozhodl jsem se, že je ještě nepiju a uvidím, co se stane. Výsledek mě překvapil již třetí týden! Během této doby nikdy nedošlo ke zvýšení krevního tlaku. Zde uvedu, že paralelně jsem odmítl kávu, černý čaj a dodržoval správnou výživu. Moje radost nemá žádné limity!

AlekSandraF

http://irecommend.ru/content/izbavil-menya-ne-tolko-ot-otekov-no-i-ot-vysokogo-davleniya-foto

To je velmi, velmi dobrý přírodní čaj! Byl jsem předepsán v průběhu otoků během těhotenství a také jsem to viděl s cystitidou. V moči už byla pyelonefritida s pískem. Pak mi lékař předepsal v kombinaci s tabletami Bangshil. Účinek je jen třesk!

Natalia

http://www.piluli.ru/product/Ortosifon_tychinochnyjj_Pochechnyjj_chajj

Ledvinový čaj je účinný lék, který pomáhá s mnoha chorobami. Výrobek je přirozený, proto prakticky nemá žádné kontraindikace. Hlavní věcí je dodržovat dávkování a pravidla podávání, aby nedošlo k opačnému efektu.

Ortosiphon

Latinský název: Orthosiphon stamineus

Synonyma: ledvinový čaj, kočičí vousy

  • Léčba nemocí
  • Kontraindikace
  • Recepty
  • Recenze
  • Doktorova rada
Patří do rodiny Labie a je příbuzným Sage a Basil. V přírodě, tento trvalka keř trvalka až jeden a půl metru vysoký roste v tropických deštných lesích Oceánie a severovýchodní Austrálie. Roste a množí se, když teplota půdy a vzduchu není nižší než 15 ° C.

Lidé ji nazývají „vousem kočky“ kvůli dlouhým tyčinkám, které jsou daleko za korunou květu. Nadzemní část rostliny má léčivé účinky a používá se pro onemocnění močových cest.
Použité listy a flush (apikální listnaté výhonky).

Listy obsahují: triterpenové saponiny, hořký glykosid orthocyfonin, mastný olej, organické kyseliny (vinná, citrónová, fenol karbonová a rozmarýn), taniny, stopy taninu, listy bohaté na draselné soli.

Ortosifon má výrazný diuretický draslík šetřící a protizánětlivý účinek a je užitečný při akutních a chronických onemocněních ledvin a močového měchýře (glomerulonefritida, pyelonefritida, cystitida, uretritida), při otocích způsobených selháním ledvin a srdce. Ortosiphon odstraňuje z těla močovinu, kyselinu močovou a chloridy a používá se při diatéze, dně a diabetu.

Ledvinový čaj zvyšuje glomerulární filtraci, zlepšuje funkci tubulů, má antispastický účinek na orgány s hladkými svaly, kromě toho při léčbě ledvinového čaje dochází k alkalizaci moči, která je užitečná při prevenci onemocnění moči a ledvin.

U pacientů s chronickou a akutní cholecystitidou a cholelitiázou pomáhá ledvinový čaj snižovat hlen a počet leukocytů v žluči, zvyšuje sekreci žaludeční šťávy a volné kyseliny chlorovodíkové, posiluje sekreci žluči a má příznivý účinek při gastritidě s nízkou kyselostí žaludeční šťávy, cholecystitidy a onemocnění jater.

Při použití ledvinového čaje u pacientů s výraznou aterosklerózou mozku a hypertenzí, doprovázenou poruchou funkce ledvin a jater, dochází ke zlepšení celkového stavu a vymizení řady bolestivých symptomů.

Léčba nemocí

Ortosiphon se používá k léčbě následujících onemocnění:

Kontraindikace

Příjem přípravku Ortosifon je kontraindikován u:

Recepty 1

Orthosifhon - v případě cystitidy, uretritidy, pyelonefritidy, počátečních stadií ischemie a hypertenze, srdečního a renálního selhání

5 g nasekaných bylinek zalijeme 1 šálek vroucí vody, vaříme mírným varem po dobu 5 minut, trváme na 3 hodinách, namáháme. Výsledný bujón rozdělte do 2 stejných dávek. Užívejte 1 dávku 2x denně před jídlem.

Se žlučovými kameny, otokem, zánětem žlučníku, cystitidou, ledvinovými kameny, revmatismem, dnou

3 g nasekaných bylinek zalijeme 1 šálek vroucí vody, trváme na 20 minutách, namáháme, nalijeme objem vroucí vody do originálu. Vezměte teplý až 1/2 šálku 2x denně, 30 minut před jídlem.

U hypertenze, ateroskleróza, urátu diatéza, dna, otoky způsobené kardiovaskulární nedostatečnosti, akutní a chronické onemocnění ledvin a močového měchýře, glomerulonefritidy, pyelonefritidy, ledvinové kameny, cystitida, uretritida gastritida s nízkou kyselost žaludeční šťávy, cholecystitida, játra

2 lžíce nasekaných bylinek nalijte 2 šálky vroucí vody v termosce, trvejte na tom, odejděte. Vezměte 150 ml. 3 krát denně, 40 minut před jídlem.

S retencí moči, onemocněním ledvin, močových cest

1 lžíce nasekaných bylinek nalijte 1/4 litru studené vody, trvejte na 12 hodinách, občas zamíchejte, odtok. Vezměte 1 sklenici 2x denně.

Recenze

24/07/18 Olga

Dobrý den, drahá Julie Evgenievna!

OAM po 10 dnech (Ortosiphon byl přidáván po dobu 5 dnů a šťáva z jednoho citronu byla přidána po dobu 10 dnů). Velmi spokojen s redukcí červených krvinek, nedostatek válců, atd. Sergej cítí dobře, nepozoruje edém.

Čekáme na další pokyny!

18.5.16 Láska

Vrátil se do sbírky s modrozelením, březovým listem, brusinkami a Ortosiphonem. Bez ní, téměř každý den, musíte pít Diuver, a sbírkou je to mnohem jednodušší, není tam žádný takový edém na nohou. Těsné objetí! Požehnej vám!

09/27/15 Sergey

Dobrý den, Julia Evgenievna!

Řiďte se svým doporučením. Manželka pro zlepšení pohody viděla sbírku, kterou jste uvedli, Clover lupina - 1, Silybum marianum - 1 des.l., Ortosiphon - 2, Tatarnik prickly - 1 des., Melissa officinalis - 2).

otok byl spící. Tlak a puls se vrátily do normálu.

10/30/13 Olga

12.04.2012 Alexander

Dnes jste dostali pravý sifon a Sophora Japanese weed! Zítra s mámou začneme léčit jejich vředy. Děkuji moc!

09/06/10 Raisa Astafevna

Dlouho jsem používal vaše bylinky: kaštan, Durishnik, Wintergreen, Verbena, voloduška, Kypr, Knyazhik, Ortosifon, manžeta, oční víčko a další.Jsem zakázán, mám velkou kytici vředů. Díky těmto bylinkám jsem se zbavil křečových žil, hladina cukru v krvi se vrátila do normálu, zapomněla jsem na žaludeční vřed a tlak se málokdy obává. Doporučuji svým přátelům a známým. A vaši zaměstnanci jsou velmi přátelští, chci s nimi komunikovat. Děkuji moc!

Doktorova rada

08/05/18 Olga

Byl jsem předepsán lék, který obsahuje Ortosiphon. Rozhodl jsem se o něm dozvědět více, protože nikdy neslyšel a nenašel vaše stránky. Velmi mě zajímala vaše rada.

Pravidelně užívám pilulky na tlak, pravidelně pro ledviny. Kreatinin, močovina a cholesterol se periodicky zvyšují.

Existuje spousta bylin pro všechny choroby uvedené vámi. Musíme přijmout minimum, ale ty, které budou pracovat na všem, nebo téměř ve všem:

1. Infuze kořenů šípků pro požití a tření.

- 2 lžíce nasekaných kořenů nalijte 2 šálky vody, přiveďte k varu, vařte při nízké teplotě 20 minut, trvejte 2 hodiny, odtok. Pijte 70,0 ml 3-4 krát denně, 30 minut po jídle. Kurz - 3 týdny, přestávka 2 týdny a opakování.

Zabalte dort do ubrousku, navlhčete zbytkem odvarů a na kloubech vytvořte obklady.

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; vzít každé 2 lžíce. a rovnoměrně promíchejte.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.

Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.

Nejprve bych dal polycystickou nemoc ledvin. S největší pravděpodobností je s ním spojena hypertenze. Může to však být i primární, na „nervovém základě“.

opuch vyžaduje vyjasnění - buď je srdečního původu, nebo je způsoben hlubokou žilní trombózou končetin. V tomto případě nespotřebujte kořeny briar. Musíte znát sami SKF (glomerulární filtrační rychlost), a ne pouze čísla kreatininu.

Důležitým momentem pro vás je potřeba omezit živočišné bílkoviny v potravinách.

Ale na co se mě ptáte, Olga?

Rádi vás uvidíme ve značkových prodejnách Eco-Factory "Staroslav" ve vašem městě, stejně jako v našem internetovém obchodě.

8. 4. 18 Maria

Teď má problémy se srdcem. Několikrát došlo k záchvatům fibrilace síní (EKG). Během období registruje domácí tonometr selhání rytmu. Tlak také není stabilní. Po probuzení, 30 minut po spánku, stabilně ukazuje 185/75. Během dne, 150/70. I když jsou pilulky neustále užívány. Podle jeho vlastních pocitů říká, že cítí "vyblednutí" srdce a neuspokojivý stav v něm. Na tomto pozadí dochází k nárůstu hladiny cukru, který dosahuje hodnoty 13. Přestože se všechna tato přerušení pohybovala v rozmezí od 7,5 do 10 maxima.

Analýzy také diagnostikovaly vysoký cholesterol. Tam je také malý myom v děloze a tromboflebitis.

Ráno: Britomar 10 mg 1 tableta, tablety Digoxin 1/2, Elekviz 5 mg 1/2 tablety, Mikardiz 80 mg 1 tableta, Sotageksal 160 mg 1 tableta, Lerkamen 10 mg 1 tableta.

Večer: Tableta Digoxin 1/2, tablety Elekvis 1/2, tableta Lerkamen 1 tableta, tablety Mikardis 1/2, tablety Physiotens 1/2, tablety Sotagexal 1 tableta.

Vaše matka nejprve potřebuje kvalifikovaného kardiologa.

Digoxin je silný a nebezpečný lék ze skupiny jedů, tzv. Srdečních glykosidů. Teď se s atriální fibrilací není zacházeno takto. Domnívám se, že Digoxin by měl být zrušen, ale ne okamžitě, aby nedošlo ke vzniku abstinenčního syndromu, ale spojením bylin a jiných léků. Je nutné pozorovat účinky bylin a řešit problém s Digoxinem.

Druhým bodem je zvýšený tlak, bez ohledu na příjem antihypertenziv. Tady je také těžká chvíle. Diabetická cévy se svírají a "glazují", takže již dostatečně neodpovídají na antihypertenzní terapii. A bylinky, prostě bude pracovat s plavidly:

- 20,0 g květů, bez sekání, nalijte 100,0 ml 60-70% alkoholu (nebo farmaceutického Gerbotonu) a trvejte na 7 dnech. Kmen. Pijte 15 kapek dvakrát denně. Kurz - 1 měsíc. Opakujte kurz by měl být po 1,5 měsíci.

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.

Vypijte 100,0 ml třikrát denně 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.

3. Panangin. Pijte 2 tablety 2-3 krát denně - každých 10 dní nového měsíce.

Chtěl bych znát formu arytmie pro přesnější doporučení.

Rádi vás uvidíme ve značkových prodejnách Eco-Factory "Staroslav" ve vašem městě, stejně jako v našem internetovém obchodě.

S přáním úspěšného kurzu, komunikace!

08/03/18 Anna

Čekání na dítě, 22 týdnů. Analýzy jsou normální. Tlak 120/80, stabilní. Od 18. týdne se objevila pálení žáhy (zejména večer) a trápení otoků nohou (nohou), a to jak ráno, tak večer. Lékař říká, že je to normální stav pro můj stav. Byl jmenován Hofetol (na 1 tabletu 3x denně). Napil jsem balíček (60 tablet), nevšiml jsem si změn. Možná můžete pít nějaké odvarů bylin? Koupil jsem si lístky Ortosiphon staminate, ale těhotenství jako kontraindikace.

Pokud Hofitol nepomohl, nebyla pálení žáhy způsobena biliární dyskinezí, ale stála vysoká membrána. Současně mění žaludek polohu žaludeční šťávy.

Snažte se jíst v malých porcích, ale častěji; a pokud máte pálení žáhy, rozpusťte trávu sušených raků, rozdrcených na prášek.

Ranní otoky nohou mohou stejně způsobit křečové žíly a pyelonefritidu. Ihned podejte moč a pečlivě zkontrolujte dolní nohu a poplitální fossu. Žíla nebo kapilární síť pod kůží je křečové žíly.

Ale v každém případě, omezte sůl na 2,0 gramy denně, a každý den, použijte nejchutnější diuretikum na světě - meloun!

1. Dekong decongestant.

Trávu rovnoměrně rozsekejte na 3-5 mm a rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.

Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz - 2 týdny.

Hodně štěstí a dobrá nálada!

07/14/18 Catherine

Můj manžel (47 let) utrpěl v listopadu 2017 hemoragickou mrtvici s tvorbou intracerebrálních hematomů v obou hemisférách GM, hypertenze 3. stupně, riziko - 4, csn - 1).

V současné době je tlak navzdory přijatým lékům 154/114.

Zatímco on byl v intenzivní péči, on měl historii bilaterální pneumonia, peptický vřed a chudokrevnost. Pro dnešek bojujeme s selháním ledvin.

Podle nejnovějších analýz: kreatinin - 206, močovina - 11,7, glomerulární filtrace ACS - 31. Ortho sifon pomáhá snižovat kreatinin a zvyšovat glomerulární filtraci. Mohli jsme to jen najít v našich pytlích a vařit pytel ve sklenici vroucí vody. Nevím, jestli je to pravda?

Možná nám poradíte něco jiného. Obávám se, že se zabývám samoléčbou, jsem opatrný, protože jsme odstranili žlučník.

Drahá Catherine, ahoj!

Velmi sympatizuji s vámi. Nebudu lézt s otázkami, jen předpokládám, že váš partner HPA se vyvíjel na pozadí dlouhodobé hypertenze. Ale neodmítl bych se podívat na moč.

Ortosiphon, a to i v této podobě, jen málo pomáhá. Zde jsou vaše léky a bylinky:

1. Lespeflan nebo Lespenefril. Pijte podle pokynů po dlouhou dobu.

2. Sběr bylin s tlakem.

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs nalijte 200,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak přiveďte do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 200,0 ml.

Pijte 50,0 ml 4krát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2 měsíce.

Rád bych vám pomohl před komunikací!

07.09.18 Anna

Vaše rada je velmi nutná. 2 přátelé se na vás obrátili a vy jste jim opravdu pomohli. Doufejme, že v našem případě je to možné.

Mám dceru, Arino, má 8 měsíců. Poslední týdny těhotenství byly diagnostikovány intrauterinním hydrocefalem. Po 2 měsících byla diagnóza potvrzena - dekompenzovaný hlášený hydrocefalus a byl proveden zkrat. Za 5 měsíců proběhla revize shuntu a poté, co hlava stále roste, ale ne tak rychle.

Dnes je hlava 53,5 cm a je naděje, že si likérový systém může vydělat sám. Děláme masáže s Tea Tree a dáváme vitamín D. Odečítáme, že vám mohou pomoci infuze z Melissy a Cornflower. Někdo doporučuje Marsh a Astragalus Marsh, a někdo obecně vaří šváby nabídky)

Chci zkusit bylinky. Doufám v vaše znalosti a těším se na odpověď.

Nechci vrhat stín na nikoho, ale s odpovídajícím posunem by hlava neměla růst.

Ale v každém případě jsou hlavní byliny diuretika a zesilující odtok krve a lymfy:

Rovnoměrně sekat trávu a ovoce na 2-3 mm, rovnoměrně promíchat.

- 1 lžička směs nalijte 100,0 ml studené pitné vody po dobu jedné hodiny, pak přiveďte do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Po ochlazení, deformaci, zmáčknutí a doplnění do 100,0 ml.

Pijte 10,0 ml 5krát denně, 30 minut před každým jídlem. Kurz je 1,5-2 měsíce.

Sbírka je dána na 2 dny recepce, uchovávaný filtr uchovávejte v chladničce. Ráno vyjměte a udržujte při pokojové teplotě.

Diuretická rostlina je uvedena v závorkách, nyní ji bez ní kontrolujeme a kontrolujeme diurézu před začátkem odběru a během podávání denně. Dejte všechno do tabletu.

Pokud kojíte, je to velmi dobré! Dokonce i skutečnost, že můžete ovlivnit mlékem na všech procesech v těle dítěte.

Jen vypijte diuretikum a přidejte je do Veroshpironu.

Dokonce zvýší laktaci.

14/18 Natalia

Dobré odpoledne, Julie Evgenievna.

Řekněte mi, prosím, sbírku nebo bylinky s diuretickým účinkem, ale šetřící ledviny. Její nohy začaly bobtnat od její matky silnější, chodí tvrdě.

Nataši, dobré odpoledne!

Musíte zavolat lékaře, abyste si poslechli srdce - to jsou projevy rostoucího srdečního selhání.

1. Omezte sůl na 3,0 g / den, změřte denní diurézu.

A nedávejte více vody, než jakákoli jiná kapalina, včetně polévky, do denního objemu moči!

To pomůže obnovit otoky.

2. Pro rychlý odběr tekutin:

Torasemide - 1 tableta + Veroshpiron - 2 tablety. Pijte ráno, na lačný žaludek, 3 dny v řadě.

2.1. Diuretické byliny:

Březový list, brusinkový list, Staminate Ortosiphon, koprové semeno.

Rozmělněte a promíchejte ve stejném poměru; Infuzi připravte v termosce 1 lžíce / 300,0 ml vroucí vody. Pijte 100,0 ml třikrát denně po dobu 5 dnů.

3. Režim polopenze, dny nalačno.

06/10/18 Catherine

Potřebuji vaši radu o bylinkách. V únoru mu byla diagnostikována fokální segmentální glomeruloskleróza. Protein se objevil během těhotenství v prosinci 2017. Jeden byl - 10, denně - 5. Nyní klesá až na 3 gramy. Přijímám Metipred - 9 tablet. Statiny. Vápník. Curantil. Cholesterol 7.

Leukocyty a červené krvinky nejsou v moči, pouze v proteinu. A neustále ho trápí hlen v nose. Po dobu 3 měsíců, jak teče po zadní stěně. Tam je také endometrióza. ALT a AST jsou normální. Také kreatinin.

Dobré odpoledne, Catherine!

Bílkoviny musí být doplněny, slušné ztráty. Nevím, dieta, která je doporučena pro vás, ale je obvyklé používat nejméně 50,0 gramů. protein za den, 1: 1 rostlina a zvíře. Přednost se dává netukovým tvarohům, nekvašeným sýrům, vejcím ve sáčku, krůtím masům, kuřecím masům; mořské ryby; zelený hrášek, lusky Fazole, lilek, chřest, Tykve, melouny.

Ale co je nejdůležitější, snížení hladiny bílkovin v bylinách.

Metipred omezuje autoimunitní proces, ale jakmile je nutné jej opustit.

1. Tinktura Lespedetsy Daurian nebo capitate.

- 1 díl rozdrcené trávy na 10 dílech vodky (1:10), trvejte na tmavém místě, občas třepejte, 7-10 dní, namáhejte. Pijte 20 kapek zředěných v 50 ml horké vody (viz níže), 3x denně, 30 minut před jídlem. Kurz - 1 měsíc, 3 týdny přestávka.

2. Při přestávce vypijte infuzi Cornflower Blue, předem připravte a vařte stejným způsobem, 1:10 (10,0 g sušených květin na 100,0 ml vodky - dvojnásobek nebo trojnásobek proporcí).

Pro odstranění alkoholu odkapejte tinkturu do 15,0-20,0 ml mírně ochlazené vařící vody (asi 70 stupňů) a vypijte po 15 minutách. Během této doby se alkohol vypařuje a vše je užitečné.

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.

Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz 1,5-2 měsíce; změna bylin.

Kontrola močoviny, kreatininu každé 3 měsíce; moč podle Nechiporenko - každých šest měsíců; OAM - každých 14 dní; SCF - každých šest měsíců.

- 1 polévková lžíce s vrcholkem nasekané trávy shiksha nalijte 500,0 ml vody do hrnečku smaltované, přiveďte k varu a vařte na mírném ohni přesně 7 minut. Odstraňte, vychladněte. Nečistěte trávu od odvarů, skladujte vývar v chladničce. Ráno je vhodné nalít objem asi 150,0 ml, vypít 2-3 šťávy nejméně 5-7 krát denně. Opakujte denně, dokud nebude odvar dokončen. Poté znovu nalijte stejnou surovinu 500,0 ml vody a připravte ji stejným způsobem. Vařte vývar tak, aby se stal bledým (2-3 krát), a teprve poté použijte nové suroviny. Kurz 4-6 měsíců, bez přerušení.

Budu velmi ráda, že vám pomůžu slovem i skutkem!

Uvidíme se brzy!

18. 8. 18 Ekaterina

Prosím, pomoz mi, jestli můžeš. Půl roku trpím chronickou cystitidou, častým nutkáním, cítím močový měchýř, i když samotné močení není bolestivé. Byl jsem u gynekologa a urologa, předepsal antibiotickou pomoc, když pijete, pak všechno začíná znovu.

Testy jsou téměř vždy čisté, bez STD, bez virů, bez hub. Přijímám Chistolona a Osinola, tyto komplexy mám velmi rád, svou práci přizpůsobili gastrointestinálnímu traktu. Ale co dělat s cystitidou, pokud je vůbec (protože říkají, že pokud není močení bolestivé, není to cystitida. Byl bych velmi vděčný za odpověď.

Je dobré, že neexistuje STD. Ale možná je to dysbióza nebo intimní problémy?

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 2 lžíce. směs se nalije 500,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochladí se, protáhne se, stlačí se a nalije se na 500,0 ml.

Vypijte 100,0 ml 3-4 krát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 2-3 týdny.

Se zbytkem se fyto-obklady.

Koláč zabalte do plátna, navlhčete teplou infuzí a fixujte na suprapubické ploše po dobu 30-40 minut, dvakrát denně, v průběhu 8-10 dnů.

2. Léčivá kostival. Myslím si, že praní a mytí po každém močení a / nebo 20 minut před ním vám ušetří problém:

- 3 lžíce kořenů rozdrcených na cereálie by měly být zahřívány na půl hodiny v 500,0 ml vody v uzavřené nádobě při nízkém teple. Nepřiveďte k varu, ztrácí vlastnosti! Trvejte na 4 hodinách.

3. Rektální svíčky Polyoxidonium.

Na 1 svíčku na noc, pouze 10 krát.

Úspěchy a informujte mě!

18/08/18 Elena

Můj manžel byl v roce 2005 diagnostikován s glomerulonefritidou. Je mu 46 let, výška 168 cm, váha 82 kg. Po všechny ty roky, strava je poslouchána, pak ne. Všechny drogy vzaly. V podstatě se jedná o tlakové pilulky. Od ledna 2017 se začaly zhoršovat testy (Kreatinin v krvi a bílkoviny v denní moči se začaly zvyšovat).

Začalo to poté, co Ketosteril předepsal ošetřující lékař. Měsíc strávený s pitím těchto pilulek a testů se zhoršil (předtím byly pro toto onemocnění normální, GFR byl 60). Ketosteril nebral měsíc, testy byly lepší, ale doktor trval na tom, aby tento lék dále užíval, a nyní kreatinin vzrostl na 420 od ledna (170-180)! Protein od 1,7 se zvýšil na 7!

25. května byl hospitalizován v nemocnici Filatov v Moskvě pro úpravu léčby. Okamžitě zrušili Ketosteril a změnili pilulky z tlaku. Analýzy z Filatova: krev - kreatinin - 429, cholesterol - 6,35; Močovina - 21.9. Celkový protein v denní moči je 0,61. Ultrazvuk ledvin: v levé ledvině - parenchymové cysty do 1,4. Závěr o ultrazvuku ledvin: redukce pravé ledviny (2015 - 90 * 52 * 50, 2018 - 85 * 45), difúzní změny v parenchymu obou ledvin, cysty levé ledviny. Závěr o hospitalizaci: výrazný pokles GFR odpovídá ČKD 4 článku, normourekémie, anémie, proteinurie na 1 g / den, ledvin snížené velikosti s řídnutím parenchymu, žádné známky urodynamických poruch. Diagnóza: chronická glomerulonefritida s výsledkem nefrosklerózy.

Tlak je normální, po celou dobu nedochází k otoku.

Předepisuje se přísná dieta (ne více než 60 g bílkovin za den - 30 g zvířat + 30 g zeleniny), vyjma produktů s obsahem fosforu a zvýšeným obsahem draslíku. Pokud budou testy (budou provedeny dne 18.06.18) se zvýšeným kreatininem, tj. 400 a více, pak re-hospitalizace pro vytvoření trvalého cévního přístupu pro HD.

Pomoc, prosím, lékaři nechtějí slyšet nic o bylinné léčbě!

Opravdu doufám, že budete reagovat!

I když hemodialýza byla zahájena pro svého manžela, není příliš pozdě používat bylinky. Močovina a kreatinin se hromadí v přestávkách dostatečně rychle a bylinky to nedovolí. Kromě předepsané léčby pokračujte v odběru co nejdříve:

1. Okamžitě začněte s Lespeflanem nebo Lespenefrilem, pokud ještě nepijete, jsou to základní drogy.

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs nalijte 200,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak přiveďte do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 200,0 ml.

Pijte 70,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 1 měsíc.

Kontrola OAM, Kreatinin a kyselina močová - 2 týdny od začátku recepce.

ÚSPĚCH a uvidíme se brzy!

06/07/18 Natalia

Mám 35 let, váha 61 kg, výška 164 cm.

Tlak je normální 80/120, často klesá (70/110 a méně). Trpím zácpou, snažím se jíst zeleninu, sušené ovoce (sušené meruňky). To není dost, Fitolax šetří, piju jen tehdy, když týdenní zácpa. Proto břišní distenze, zánět a bolest - v tomto případě piju furazolidon.

pálení žáhy také trápí. Snažím se vyloučit z dietních výrobků, které ji způsobují, a pokud se to stalo, piju omeprazol. S cystitidou piju Furagin. Také v posledních letech se alergické reakce staly častějšími, zejména k vnějším faktorům: pylu, kosmetice, prachu, kočkám atd. Nejčastěji způsobuje reakci na oči, zapálené, kapiláry prasknou, někdy se vyskytuje kopřivka. Piju antihistaminika a používám krém Belladerm.

Křečové žíly dolních končetin, mřížky, žíly, otoky, někdy i hrozné bolesti, slza, v kombinaci s pyelonefritidou se projevily - ráno vstávám s otokem na obličej a horní část těla, za hodinu sestupuje edém níže (opouští obličej).

Teď jsem absolvoval kurz Traksevazin, Askorutin, Tsinnarizin a Ortosiphon otok. Myslím, že díky velké části Ortosiphonu se edém stal mnohem menším a začal ustupovat přes noc. Také se mi líbil Ortosiphon, protože tlak z něj nespadá, nemůžu pít Lingonberries.

Tak unavený jít k lékařům, pít hrst pilulek, které nepomáhají, opravdu doufám v vaši pomoc.

Jaké bylinky pít normalizovat práci střeva? Chronická gastroduodenitida a zánět duodena, reflux kyseliny, přetrvávající zácpa, enterokolitida, potrava je špatně stravitelná. Také, co bylinky pít, s křečovými žilami dolních končetin, kromě léků? Trpí těžkým otokem a slzící bolestí. Chronická onemocnění jiná než výše uvedená: cystitida.

Děkuji předem za vaši odpověď!

S takovým množstvím problémů začněme univerzálním a spolehlivým prostředkem, počínaje alergiemi a končící zánětem:

S hmotností do 60 kg je jednotlivá dávka 0,1 gramu denně - 0,3 gramu.

- Až 70 kg, jednorázová dávka 0,2; den - 0,6 g.

Při hmotnosti až 80 kg je dávka 0,3; 0,9 g.

Ušklíbněte kus, hodte míč. Hmotnost Mumie 0,5 gramu odpovídá velikosti hlavy. Roztok se rozpustí v malém množství vody, doplní se vodou na 200,0 ml.

Pijte 100,0 ml ráno, na lačný žaludek a 2 hodiny před spaním, také na lačný žaludek.

2. Sběr bylin ve stejnou dobu.

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.

Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz je 1,5-2 měsíce.

3. Diety. Doufám, že ji znáte!

Je nutné nosit proti-křečové prádlo, především - automaticky a rychle snižuje bolest a otok, proto toto pravidlo číslo 1 nelze zanedbávat.

Vyvarujte se potravin a bylin, které zvyšují krevní srážení. Nenechte se unést diuretika, která "hřích".

Udělejte pleťové vody, vzdejte se stísněných oděvů (džíny), jehlové podpatky - vše, co dělá krevní výtok obtížnější.

Surovinu rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm. Vezměte si každý 1 polévková lžíce. a rovnoměrně promíchejte.

- 2 lžíce. směs nalít 400,0 ml studené pitné vody na hodinu, přiveďte do varu. Duste na mírném ohni nebo vařící vodní lázní pod víkem po dobu 15 minut, trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 400,0 ml.

Ve výchozím nastavení je počet bylin uveden v polévkových lžících.

Použití pro obklady 2-3 krát denně. Kurz - 3 týdny, přestávka a opakování.

- 3-4 lžíce sušených kaštanových květů nakrájejte na prášek, nalijte roztavený kuřecí tuk a promíchejte. Namočte v troubě na 75 stupňů po dobu jedné hodiny. Ochlaďte a uložte do chladničky. Aplikujte na problémové oblasti dvakrát denně po dobu 1-1,5 měsíce.

Přání bezpodmínečného úspěchu, Natalia.

06/01/18 Bogdan

Mám 22 let a mám diagnózu: chronická glomerulonefritida. Diagnóza byla provedena v únoru. Užívám hormony (Metprednazolone), dietu atd. Analýzy se pomalu vracejí do normálu, ale velmi, velmi pomalu, dodnes je protein v moči 2,3.

Miluju sport, nemůžu si bez něj představit sám sebe. Co vám poradit a co vzít?

Pokud budete dodržovat dietu a všechna doporučení, ráda vám pomůžu s bylinkami:

Trávu a ovoce rozemele rovnoměrně až na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte.

Byliny bez dávky by měly být užívány v lžíce.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut.

Ochlaďte, zatlačte, zmáčkněte a doplňte na 300,0 ml.

Vypijte 100,0 ml třikrát denně, 30 minut před jídlem. Kurz - od 1 měsíce.

Kontrola moči - 10 dnů od začátku užívání bylin.

DOBRÁ LUCK a uvidíme se brzy s dobrými analýzami! :-)

23.05.18 Marina

Dobrý den Je mi 25 let. Po mnoho let jsem byl diagnostikován s chronickým glomerulonefritis mesangioproliferative, IgA-nefropatie.Tlak je vždy normální, jsem si koupil levný penis na vašich stránkách, kreatinin klesl, byl 97, se stal 64. Urea a kyselina močová jsou vždy normální. V poslední době, vysoké krevní destičky-429, AST vzrostl -41 a cholesterol -6,9. Pohoda je vždy dobrá. Vždy se potýkám s proteinem v moči, sleduji dietu, zanechává asi jeden gram denně. Co poradit? Četl jsem o Gryzhnik nahý a Ortosiphon. Pomohou mi zbavit se bílkovin? Nebo je tam něco jiného? Můj manžel a já plánujeme těhotenství, lékař řekl, že je s takovým proteinem nebezpečný, je nutné, aby se stal alespoň 0

2-0,3 g denně. Děkuji předem za vaši odpověď.

V souvislosti se vzestupem cholesterolu je nutné se podívat na TSH, T4 St., protilátky proti TPO.Pro plánování potřebujete dobrý moč, vzorek podle Nechiporenka a normální počet hormonů štítné žlázy.

Proteiny také snižují srážlivost s pomocí těchto bylin: t

1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Průběh je 1,5 měsíce, první kontrola moči za 10-12 dnů od začátku sběru.

2. Stamát orthosifonu.

Rozdrťte trávu na prášek, pevně ji uložte. Jíst 1,0 g, třikrát denně, před jídlem. Kurz je 4 týdny, přestávka na 7 dní a v případě potřeby se obnoví.

3. Dieta s omezením proteinů, soli; s dostatečným zatížením vodou (nejméně 1,0 litru denně)

DOBRÁ LUCK a před komunikací!

05/13/18 Sergey

Dobrý den Diagnostikována glomerulonefritidou (střední hypertenze 145/90, erytrocyty a bílkoviny v moči). Propyl měsíc orthosiphon tyfus - protein zmizel. Co může odstranit červené krvinky a tlak?

Začněte s výživou. Okamžitě omezte sůl na 3,0 g denně; začínají odstavovat z masa, vajec, tvarohu.

Jezte mořské ryby dvakrát týdně, nebo mořské plody. Hlavním zdrojem bílkovin pro vás by měla být zelenina. Existuje názor, že je lepší dát jim přednost zvířatům, ale existuje i zkušenost, která říká opak. Čím více budete ledviny ušetřit, tím déle vydrží! Byliny by měly být opilé neustále, bez dlouhých přestávek po 2 měsíčních kurzech. Dnes jsou to takové bylinky:

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs nalijte 200,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak přiveďte do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, zmáčkněte, doplňte na 200,0 ml. Před jídlem pijte 70,0 ml 3krát denně. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

Kontrola OAM - přesně 2 týdny od začátku sběru!

Připraveni vám pomoci, Sergeji! DOBRÁ LUCK a před komunikací!

Taylor

Dobré odpoledne, jsem velmi rád, že vím, jaký je stav vašich stránek, kde je tolik užitečných informací, děkuji za vaši práci a pozornost. Rád bych obdržel doporučení pro léčbu bylinami, přírodními produkty.

Je mi 36, měl jsem zdravotní problémy od dětství, často jsem měl nachlazení, bronchitidu, angínu, sinusitidu, slabou imunitu, také gastritidu od útlého věku (pravidelná exacerbace jaro / podzim) dvp (nemám rád mastné, sladké) od dětství, několikrát došlo k akutní pankreatitidě ( zastavil no-spay a cerucus), velmi bolestivé období od 15 let do současnosti (začalo v 13, cyklus je pravidelný, více než 10 let jsou endometriální cysty vaječníků 2-3 cm, nerostou, děloha je normální) analýzy pohlavních hormonů, štítné žlázy a v jeho mládí a nyní normální; chronická pyelonefritida od 20 let, mnoho písku (ultrazvukem) moči je vždy normální, a to i na pozadí exacerbací. Vždy se obrátila na lékaře včas, ale ve své zkušenosti dospěla k závěru, že klasická lékařská léčba nevyléčí chronická onemocnění, ale pouze pomáhá zastavit akutní stavy, a pak se musíte podívat na sebe, hledat to, co je blízké tělu, přírodní prostředky. Metodou pokusu a omylu nabírá na trávu (běžně dostupný), poruchy trávení, nevolnost pomohl máta, akutní zánět žaludku léčených heřmánek, tesyachelistnikom, jitrocel, tíže v pravém horním kvadrantu - hořkosti slaměnky, třezalky tečkované, bolest v ledvinách - medvědice, krku, problémy s nosní fyziologickým roztokem. mytí, imunita pomohla zvýšit Sabelnik. Piju mnoho bylin, jako je čaj po celý rok s krátkými přestávkami, ale všiml jsem si, že tělo si zvykne na sbírání a již ztrácí svou počáteční účinnost, i když jsou občas opilí.

V současné době se obávám tří problémů:

první je posledních 7 let, letní alergie, projevuje se jako kopřivka na kůži, která se proměňuje v ekzém, nástup v horkém suchém počasí, doprovázený vnitřním teplem, pálením kůže, svěděním, obvykle vydrží teplo / otevřené slunce (kůže začíná péct) raných let dermatologů byli léčeni antihistaminiky (pilulky, masti, talkery), sorbenty, účinek je slabý, loni v létě bylo hrozné vyrážky (ruce, nohy) svědění, pálení, léčení na dlouhou dobu, dlouhotrvající pigmentace, celé léto v uzavřených šatech máme týden odpoledne více než 30) Objevují se první příznaky, chápu, že kořen problému je pravděpodobně v zažívacím traktu, ale v tomto případě mi obvyklé bylinky nepomáhají. Opakovaně testováno na jaterní komplex (normální) mírně zvýšený cholesterol a triglyceridy.

Druhým problémem je pravá ledvina, posledních 5 let, časté exacerbace: otravné bolesti, celková slabost, letargie a někdy i nízká horečka, a to navzdory skutečnosti, že jsem během posledních dvou let pije (jsem byl testován experimentální metodou): Orthosiphon Birch Birch bearberry Heather plus lékárenský extrakt z Mareny (spolu se Sabelnikem pomohl zbavit se bolesti v kloubech ruky, kolena, ranní otok byl pryč) opakovaně poskytl analýzu Renal a Revmokompleks, všechny ukazatele byly normální. Obecné testy krve a moči byly vždy normální. tlak je často nižší (moje míra je 100 až 70). Za posledních pár let, na pozadí problémů s ledvinami, vznikly pravidelné bolesti srdce, jako kdyby nebylo dostatek vzduchu, slabost (možná kvůli častému užívání diuretických bylin.), EKG ve věkové normě, ultrazvuk srdce je normální.

Třetí problém: gynekologická endometrióza cyst, jejich věk je 10-12 let, nerostou), menstruace je velmi bolestivá od 15 let (těžká slabost, křeče lýtkových svalů, po křečích svaly jsou velmi bolestivé při chůzi, jsou mírné křečové žíly, břišní křeče, bolesti zad, těžká nevolnost, zvracení), samotná menstruace je 3-4 dny, posledních několik cyklů je 3 dny, ztráta krve je mírná, tahové bolesti se objevují nejen během menstruačního období, ale také uprostřed cyklu, užívám nimemesil ze spasmů, pokud je injekce diklofenaku velmi špatná, cyklus 27-28 dní, posledních pár let, libido v tse om snížena. Těhotenství, potrat nebyl. Gynekologové předepsali OK, ale netoleroval jsem je (nevolnost, průjem, bolesti hlavy) pro operace (laparoskopie) nesouhlasily, navíc na pozadí podávání OK se na obličeji objevily pigmentové skvrny. Poslední test hormonů (podzim 2017) je normou. Asi před 4 lety vzala Red Brush na dlouhou dobu, neměla žádný vliv na průběh menstruace a bolestivé příznaky, proto ji už neberla.

Chtěl bych si vybrat přírodní léčbu ke snížení křečí, adhezí. Po 20 let bolestivých období jsem pravděpodobně už pil kilogramy léků proti bolesti, chápu, že neléčí, ale pouze snižují bolest, ale zároveň způsobují újmu jiným orgánům.

Vedu aktivní životní styl, často navštěvuji otevřený vzduch, udržuji zdravé jídlo (zelenina, ovoce, libové maso, ryby, mlékárna) hmotnost je stabilní: od mládí okolo 65 kg s výškou 170, nekouřím, vůbec nepiju alkohol (nikdy netahaný) Spím minimálně 8 hodin, moje nálada je obecně normální, často jsem byl v depresi (naučil jsem se tolerovat problémy s věkem, i když jsem v přírodě zkrácený a nestabilní)

Opravdu doufám v vaše odborné rady a doporučení.

Dobrý den, Tayane!

Pečlivě si přečetl, pochopil jsem problém. Jedná se o hormonální dysfunkci a chronický zánětlivý proces v končetinách.

Pokud mohu, jako odpověď monolog, dám vám malé schéma pro prvních 1,5-2 měsíce.

25,0 g šálku drceného ovoce Vitex a 25,0 g suché trávy Echinacea purpurea, zalijeme 500,0 ml vodky nebo brandy a necháme tři týdny na tmavém místě, občas se třepáme. Kmen a pití 1 lžička. dvakrát nebo třikrát denně, půl hodiny před jídlem. Kurz je 30 dní a týdenní přestávka, pak dva další kurzy.

Zatímco se tinktura připravuje, můžete začít užívat cyklodinon

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

2.1 Komora louky. Přidejte do sbírky bylin před smícháním 5 dní před menstruací a odstraňte - po 1 dni po jejich dokončení.

Umístěte rektálně, každý druhý den, 1 svíčku v noci. Kurz-12 svíček a jít do podpůrného režimu, 2x týdně po dobu další 1 měsíc.

S přáním úspěchu a dobré nálady, ke komunikaci!

05/01/18 Julia

Dobrý den, Julia Evgenievna! Mám problém s levou nadledvinkou - primární hyperaldosteronismus. Rozměry jsou 22,5 x 19,5. Přijímám, že veroshpiron, pak inspra na 50 mg. O operaci se nerozhodnu. tlak 140/90, 160/100. Kromě toho mám spoustu ran: erozivní gastroduodenitida, pankreatitida, hymangiom jater, žlučové kameny, cysta ledvin. Také s analýzami nejsou pražce. Nejčastěji s AST, Alt, alkalickou fosfatázou, GG, vysokým cholesterolem - 6,8. Před 5 lety podstoupila chirurgický zákrok - karcinom levého prsu s odstraněním lymfatických uzlin, resekcí sektorů, fibrózou jater a chronickou hepatitidou. Hepatitida nebyla nemocná, nepijte, nekuřte. Po operaci, a jen léčen. Prosím, informujte se, zda je možné se s těmito ranami vypořádat, užívat bylinky?

A myslím, že bylinky jsou jedinou cestou ven - před operací.

Tlak kapotů bude snižován Capotenem nebo Physiotensem; malé žlučové kameny nejsou nebezpečné, dokud se nepohnou. fibróza - je nutné pravidelně pít enzymy (Wobenzym), rektální čípkový Longidase. eroze v žaludku, dieta a regenerace bylinami. Začněme:

100,0 g drceného kořene Klopogon se nalije 500,0 ml 70% alkoholu nebo farmaceutického přípravku Gerboton a občas trvají 15 dní. Kmen a pít 30 kapek 3x denně po jídle. Kurz je 30 dnů, přestávka 7 dní a opakování kurzu. Udržujte minimálně 3 kurzy.

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 2 měsíce, výměna bylin.

3. Bodlák Bodlák Jídlo. Jíst 1 lžička. 3-4 krát denně, opláchněte ho dvěma doušky teplé vody. Kurz je zatím 1 měsíc.

Zbytek je dieta, výživa, diuretika, rozhodujeme po cestě.

Před komunikací, Julie, s Den vítězství! :-)

28/18/18 Elena

Před rokem jsem byl diagnostikován dolichocolon, rektální polypy, které vyžadují endoskopické odstranění. Diagnóza: chronická chronická zácpa, které předcházela zácpa již mnoho let. Ráno nemám čas, večer jsem unavená. Před rokem, po konzultaci s gastroenterologem, se křeslo začalo zlepšovat. Ale ne vždy to funguje. Někdy dochází k selhání. Noliprel jsem pil po mnoho let z vysokého krevního tlaku. Mám tekutinu v mém perikardu. Nedostatečná hmotnost. Je mi 63 let. Hodně se pohybuji. Nemám čas sedět. Navíc před šesti měsíci začala moje děloha vypadávat. Tj a předtím to bylo opomenutí přední stěny. Jídlo dušená zelenina, ovoce, žitný pšeničný chléb vyklíčený bez mouky, ale s kvasnicemi, vařenými rybami, ovesnou kaši na vodě, máslem, olivami, mléčnými výrobky, kávou. Taková dieta a výživa ve stejném ránu způsobila úpravu křesla. Dnes se gynekolog dozvěděl, že ureter má také polyp. V moči Candida. Zaznamenáno urologovi. Mám také "nízký žlučník" kvůli nedostatečné hmotnosti.

Pokud můžete, drahý lékař, pomozte mi s radou a předpisem, budu vám velmi vděčný!

Dobré odpoledne, Elena!

Trochu špatné jídlo. Je nutné urychlit průchod potravy na dlouhou vzdálenost.

K tomu přispějí Cholagogue a energetické bylinky, které neovlivňují tlak.

V souvislosti s hydroperikardem doporučuji používat diuretické bylinky a vidět sodík v draslíku a séru - zvláště pokud nepijete Panangin nebo Asparkam. A možná je nutné Noliprel nahradit modernějšími prostředky.

Hlavní věc pro vás, očividně, VŠE?

1. Tlak a stimulace trávení

-2 lžíce rozdrcených semen nalijte 0,5 litru vodky, trvejte na 2 týdnech na tmavém místě, občas se třepejte, namáhejte. Vezměte přísně po kapce! Začněte s 2 kapkami 3 krát denně a přidejte každý den kapku po kapkách, přineste na 20 kapek 2-3 krát denně, pokračujte po dobu dalšího týdne, udělejte si pauzu 10-14 dní, dávejte s kapátkem na oči, zřeďte v 1 lžíci. vody. Kurzy se opakují podle potřeby. Dávejte pozor na tlak.

Malé dávky Mordovniku (10 kapek, 2x denně) zvyšují tlak, o 20 kapek nižší.

A Mordovnik vás zbaví zácpy s více kalorickou dietou, kterou potřebujete!

2. Eliminace polypů: prášek Vetom 2, dlouhý

Jíst 1 lžička. 3-4 krát denně. Cyklus nejméně 1 měsíc. Přestávka 10 dní a opakujte třikrát.

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz od 1,5-2 měsíců

3. Matka- pokud není drozd, neváhejte dát královský prsten a netrpět! I když výstup operace (utažení svalů pánevního dna).

DOBRÁ LUCK a před komunikací!

26.04.18 Elena

Drahá, Julie E., ahoj! Je mi 33 let. Vyzývám vás, abyste požádali o pomoc při léčbě pánevních varixů. Velmi silná bolest v břiše, připomínající "gynekologické". Zavolám jim, myslím, že to pochopíte. Bolesti jsou prakticky konstantní, vysilující, jednoduše, někdy tak těžké, že dávají nohou, do dolní části zad. Někdy se dostanou o něco slabší, obvykle ráno, poté, co zůstanou v lži, je bolest tolerovatelná po několik dní. Ale častěji, asi hodinu, když vstávám, můžete vylézt na stěny bolesti. Posílené po defekaci. Už bylo mučeno. Po dohodě si gynekolog vzal detralex po dobu 1,5 měsíce, ale bohužel nebyl žádný výsledek. Detraleks ruské výroby, podle recenzí velmi málo lidí pomáhá. Před týdnem jsem přešel na Phlebodia 600. Stále vkládám velké naděje do bylinné léčby. Četl jsem recenze, mnozí pomáhají vyrovnat se s křečovými žilami. Opakovaně vyšetřena nebyla zjištěna žádná gynekologická patologie, STI nebyl detekován. Chci popsat další problém s močovým měchýřem, pravděpodobně způsobený křečovými žilami. Pokud "gynekologická" bolest alespoň někdy zmírní, bolest v konstantní moči, velmi silná. Pocit, že chci jít na toaletu také nejde pryč, a to nastane někde buď v močovém krku nebo v močové trubici. Vzácně, ale stále se to děje, existují imperativní touhy, pocit, že moč je plný, ale ve skutečnosti ne. Kvůli častým návštěvám toalety se objem moči snížil. Když močí, nemohu ani popsat, co, jako by bolet v uretře, v hrázi, v moči současně. V prvních minutách po močení se zvyšuje bolest v moči. Neustále proniká jako jehly v pubis a v rozkroku. Je prostě nemožné žít, je to ve dne i v noci, není možné najít místo, kde by bylo možné dokonce usnout. A to vše po dobu 8 let se zpočátku všechny dobré testy moči, plodiny. Cystoskopie stále vykazuje zánět v oblasti trojúhelníku. Někteří urologové udělali diagnózu - intersticiální cystitidu, OAB, jiní řekli, že IC není, byla psána chronická cystitida, někdy byla cervikální cystitida specificky, jiní říkali, že neexistuje žádná urologická patologie, hledat něco jiného. Vypil spoustu antibiotik, výsledek infuze collargolu nebyl podán. To jen zhoršilo situaci. Někteří lékaři předepisují antibiotika, jiní říkají, že není důvod, protože testy jsou normální. Vzhledem k křečovým žilám, to je vše, nebo tam je samostatný zánět v submukózní a svalové vrstvy moči, není jasné. Ale

IC symptomy jsou jasné. Poradit něco pro léčbu cystitidy. Opravdu se těším na vaši pomoc. Děkuji moc předem.

Omlouváme se! Ale máte bolesti, které nejsou pro VRVMT typické, zdá se, že je to tromboflebitida. Myslím, že by to mělo být urychleně vyjasněno pomocí ultrazvuku pánevních cév.

Nyní vám tato opatření pomohou:

1. Anti-varicose pantyhose-wear neustále

2. Ranní jogging nebo běh na místě; rotopedu. To je přísně a nutně!

Ale v nepřítomnosti žilní trombózy

3. Přidá se do tinktury Lomonosofy Phlebodia Kirkazon

1 lžička nasekané bylinky nalijte 150,0 ml vodky, trvejte na 7 dnech na tmavém místě, občas třepáním, namáháním. Pijte 20 kapek 3x denně. Kurz je 3 týdny.

4. Rektální čípky Troksevazin se střídají se sedavými koupelemi:

5. Sedací vany

-50,0 gramů nasekané bylinky nalijeme 0,5 litru vroucí vody není v termosce chladné, trvá na 4 hodinách a namáhání. Nalijte do mísy s vodou 36-037 stupňů a sedět po dobu 15 minut.

6. Sběr bylin pro pití

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 1-1,5 měsíce, výměna bylin.

Hodně štěstí, čekáme na první výsledky!

26/26/18 Irina

Můj manžel má nízký hemoglobin (93 g / l), zatímco zjistíme důvody a jeho nohy jsou velmi oteklé. Pokoušeli se bojovat s edémy tím, že odvedli Sporysh odvar, tlak začal klesat (až 90 o 60, puls 56, 59). Jaké bylinky mohou odstranit edém, bez prudkého poklesu tlaku? Děkuji předem za vaši pomoc.

otok nohou ve večerních hodinách, jasný znak srdečního selhání, a to není vtip. Pokud jsou perzistentní a kombinované s anémií, nelze vyloučit patologii ledvin.

V případě mírného žloutnutí kůže může být příčinou zvýšení jater.

Nelze vyloučit porušení odtoku žilami končetin v důsledku pánevního tumoru.

V každém případě musíte sledovat toto minimum:

Ultrazvuk pánevních orgánů a žaludku, EKG, okultní výkaly krve, moč podle Nechyporenka, sérový feritin, bilirubiny

1 polévková lžíce. směs nalévat 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak přiveďte do varu a nalít do termosky po dobu jedné hodiny. Napětí, stlačení.

Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Zrušit po 7 dnech.

2. Omezte fyzickou námahu, množství tekutiny, kterou pijete na minimum (abyste uhasili žízeň), a sůl na 2,0 g denně.

Možná to bude stačit.

03/29/18 Aina

Mám 52 let, mám perikarditidu nejasné etiologie, poté, co jsem navštívil moskevská centra, jsem byl zkoumán v Petrohradském výzkumném ústavu. Všechny infekce byly vyloučeny, byla provedena diagnóza perikarditidy obskurních bakterií. edém bez dyspnoe, tekutina se hromadí v perikardu. Do 800 mg. 3krát provedla punkce bez úspěchu. Vaše rada pro bylinky? Jsem hypotonista.

Je dobré, že tuberkulóza byla vyloučena, a přesto je třeba hledat další důvody! Nechci vás rozrušit, ale může to být revmatický záchvat a jiná kolagenóza, a dokonce neznámý parazit v larvální formě a onkoproces s metastázami do perikardu.

- 50,0 g drceného Kupena kořene nalijte 500,0 ml 70% alkoholu nebo farmaceutického Gerbotonu a trvejte na 20 dnech. Pijte 20 kapek ráno a odpoledne, před jídlem, s povinnou podmínkou odkapávat do 100,0 vody, nebo šípkové infuze.

Zatímco se připravuje tinktura, pijte vývar Cupeny:

- 1 polévková lžíce. Já drcené suché oddenky nalijte 200,0 ml vody a vařte 7 minut na mírném ohni. Odstraňte a trvejte 1 hodinu. Pijte 1-2 lžíce. 3-4 krát denně. Kurz je přesně 3 týdny, přestávka 7 dní a opakování.

Tráva je jedovatá, dávka nepřesahuje!

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, zmáčkněte, doplňte na 200,0 ml. Před jídlem pijte 70,0 ml 3krát denně. Kurz je 3 týdny.

3. Omezte množství tekutiny v nápoji a jídle (polévka, obloha); sůl by měla být nahrazena chloridem draselným (alternativa lékárny k soli).

Prosím, pošlete popis exsudátu v dopise (mikroskopie, ne bacculture).

Před komunikací, drahá Aino, čekám.

03/29/18 Liana

Jsem velmi ráda, že se staráš o mámu. Ale takový krizový tlak může kdykoli vést k cévní katastrofě! Doufám, že chápete, který z nich. Ortosiphon v "smutné osamělosti" NEZNÍŽÍ tlak, vaše matka potřebuje kombinovat drogy a bylinky. Například:

Trávu a plody rovnoměrně rozsekejte na 2-3 mm, kořeny do 3-5 mm. - na začátku mechanicky na malé kousky, pak na mlýnek na kávu; rovnoměrně promíchejte, vezměte si byliny s dávkou lžiček.

- 1 polévková lžíce. směs se nalije 300,0 ml studené pitné vody na hodinu, pak se přivede do varu. Broil na mírném ohni nebo vroucí vodní lázni, zakrytý po dobu 15 minut. Odstraňte a trvejte na hodině. Kmen, squeeze, nahoru až 300,0 ml. Před jídlem vypijte 100,0 ml 3krát denně. Kurz 2 měsíce, s denní kontrolou tlaku; změna bylin.

2. Přípravy by měli vybírat jiní, pokud předepsané nefungují, a to je nejdůležitější věc.

3. Optimalizace životního stylu a výživy - druhá podmínka normalizace tlaku.